Fashion

Wishlist

Zie de maan schijnt door de bomen… Vol verwachting klopt ons hart… Daar wordt aan de deur geklopt… Ik zei het al eerder; ik ben soms echt een kind in hart en nieren en nog steeds een groot fan van de Sint en zijn Pieten. De laatste onderhandelingen over de viering heb ik net afgerond; ook in 2006 rijdt de goedheiligman niet aan mijn huisje voorbij. Hoogste tijd om mijn wishlist wat aan te scherpen!

Wie mij goed kent, weet dat mijn schoenen- en tassencollectie vrij uitgebreid is. Maar het kan wat mij betreft nooit uitgebreid genoeg zijn! Vandaag is mijn oog gevallen op twee fijne eyecandies: de Um Tote bag van designer Josh Jakus en de knalrode enkellaarsjes van Faith.

Um Tote bagFaith enkellaarsje

De Um Tote bag is gemaakt van niet meer dan industrieel wollen vilt en een rits maar is toch een juweeltje om te zien. De laarsjes ogen ook vrij simpel maar zijn met de satijnen vetersluiting op de hiel net even anders. Faith heeft ook een geijkte zwarte uitvoering van de booties maar het verhaal blijft natuurlijk dat je op rode schoentjes het langst kunt dansen…

Nog anderhalve week te gaan, hopelijk ben ik het afgelopen jaar braaf genoeg geweest en worden al mijn wensen vervuld! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top