Fashion

Dolce & Gabbana Gold

Dolce & Gabbana was nooit echt een fan van de basic look, dat was algemeen bekend. Hun laatste behalve-ontwerpers-zijn-wij-ook-ondernemers actie bevestigt dat wel weer, in het kwadraat. Drie keer raden wat de favoriete kleur is van het Italiaanse modeduo…

Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben zich gestort op de nieuwe monochrome kleur trend. Niet in de aankomende kledingcollectie, maar in een restaurant. Denk aan Donald Trump’s huis en vermenigvuldig dat met 10. Dan kom je goed in de richting van het interieur van D&G’s nieuwste hotspot. Het is, op z’n zachts gezegd, een eyepopping eetgelegenheid, of je een aanhanger van de g-kleur bent of niet. Bijna alles wat kan glimmen, glimt: over-de-top is een understatement.

Dolce & Gabbana GoldDolce & Gabbana Gold
Dolce & Gabbana GoldDolce & Gabbana Gold

D&G’s hang-out bestaat uit twee gedeelten; het bistro en het restaurant. Het menu bevat veel traditionele Italiaanse gerechten, maar voor de ik-leef-op-saladeblaadjes klanten zijn er ook gerechten met lichte ingrediënten. En als je je bord niet leeg kunt eten, kun je het meenemen in een superdeluxe gouden doggy bag.

Check voor meer informatie op de site van Dolce & Gabbana Gold. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top