Fashion

Prrrrr…

The Catwalk Cats

Ik ben er zo een. Iedere familie heeft er wel eentje. Half november (het liefst eerder) wordt het welbekende balletje opgegooid. En maar weer hopen dat er genoeg medefans zijn… Sinterklaas is niet alleen voor de kleinsten. Ik ben degene die mijn familie al jaren achtereen stalkt en stalkt, net zo lang totdat er weer besloten wordt ook dit jaar Sinterklaas te vieren. Pepernoten, chocoletters, gedichten maken, cadeautjes kopen, alles zelf inpakken, de goedgevulde juten zak van de Sint omkeren én alle gedichten voorlezen en cadeautjes weer uitpakken? I’m in!

Maar zoals ik elke verjaardag steeds meer moeite heb om leuke wanna haves op mijn verlanglijstje te zetten, ook voor de lieve baardmans en zijn Pieterbazen moet ik even goed op mijn achterhoofd krabbelen… De tijd dat ik een middag lang de Intertoys en Bart Smit gidsen doorging om met fluorescerende stift aan te geven wat ik graag wilde hebben van de Goedheiligman/mijn liefhebbende ouders ligt per slot van rekening ver achter me.

Internet is de ultieme plaatsvervanger van bovengenoemde gidsen. Al surfend kwam ik uit bij Sinterklaascadeautje nummer 1: The Catwalk Cats. Grace Coddington, huidig creative director van de Amerikaanse Vogue, ex-model én voormalig topredacteur van de Britse Vogue, en hubbie Didier Malige (haarstyling superpro) delen niet alleen huis en haard maar ook hun voorliefde voor katten (people to my heart). Henri, Coco, Baby, Puff en Bart zijn de poezelige vriendjes van de twee en leiden een fashion-fabulous leventje.

The Catwalk Cats

Het boek ‘The Catwalk Cats’ bestaat uit foto’s en geinige illustraties van Grace die aantonen hoe katten op hun beurt ook van mode kunnen genieten. En ze zijn ook een beetje sleazy; er worden wat fashion geheimpjes/roddels verklapt maar de betrokkenen kunnen het die onschuldige lieve beestjes natuurlijk niet kwalijk nemen!

Ik zal de juiste instructies even op mijn lijstje zetten voordat die met een wortel in mijn schoen gaat. “Allerliefste Sint en Piet. Ga naar amazon.com, klik op…” (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top