Fashion

sacha by Jan Taminiau

Stella deed het, Karl deed het, Viktor en Rolf doen het en ja, de beste man wiens naam me altijd moeilijkheden bezorgt, gaat ook vreemd. Als je niet in deze flow meegaat, hoor je er niet echt bij. Dus: Jan Taminiau doet sacha!

sacha by Jan TaminiauDe ontwerper heeft een minicollectie voor het schoenenmerk uit de hoge hoed getoverd, bestaande uit twee soorten laarzen, enkellaarsjes en pumps. Als inspiratie voor de schoenen keek Taminiau vooral naar zijn ‘postzakken’ kledingcollectie. Het gebruikte materiaal is een jeansachtige stof, volgens de designer “een pure, ruige, stoere en toch vrouwelijke stof waar best een vlekje op mag komen”. Vlechtwerk op de schoenen, een Nederlands strikje of liefjes geborduurd bloemmotief; Jan heeft absoluut oog voor detail. Kleuren van de wintercollectie zijn zwart, blauw of naturel/beige denim.

Én: de ontwerpen van Taminiau zijn lief voor je portemonnee; voor 79,95 ben je al de trotse eigenaar van de enkellaarsjes en voor 119,95 voeg je de hoge laarzen toe aan je schoenenverzameling.

Vanaf 30 november zullen in de meeste sacha-vestigingen in Nederland en België de Jan Taminiau’s te koop zijn.

Zo, oefening baart kunst: Taminiau, Taminiau, Taminiau…

PS: binnenkort een interview met de JT man! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top