Fashion

LaBeuf Shoes

De Amsterdamse Zeedijk staat bekend om de lekkerste Aziatische eettentjes en entertainment (lees: Red Light district). Verder kun je daar heel goed shoppen voor rijstkokers/vleesballetjes/groene thee ijs/bami. Los van de food goodies en bachelor party amusement, draagt LaBeuf Shoes een steentje bij in de fashion sector van de buurt.

LaBeuf Shoes is een nieuwe winkel voor non-mainstream schoenenliefhebbers. Vergeet doorsnee laarzen en basic gympen, deze hotspot gaat alleen voor opvallende schoeisels. Hoge laarzen, booties, pumps, open schoenen van merken als United Nude, Laura Camino, Nicholas Kirkwood en Terra Plana vind je hier, maar ook eigen ontwerpen van de eigenaresse.

LaBeuf ShoesLaBeuf Shoes

Onder het label LaBeuf Shoes presenteert Maryline Liabeuf haar collectie met handgemaakte muilltjes met sleehak. Het bovenwerk is voor ieder muiltje uniek. Zij gebruikt diverse materialen als vissenleer, hagedissenleer, slangenleer, textiel, touw en elastiek voor haar schoenen. Veel stoffen zijn afkomstig uit stalenboeken en worden gerecycled.

LaBeuf Shoes, Zeedijk 45A, Amsterdam. Kijk voor meer info op de site. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top