Fashion

Honey

Ik ben zelf geen fanatieke matching lingeriedraagster. Het maakt mij niet zoveel uit dat ik een roze slipje aan heb, terwijl mijn enige beha die ik op dat moment kan vinden zwart is. Sommige vrouwen vinden dat net zo erg als witte sportsokken in slippers. Voor dit type ondergoed go-er heb ik een nieuw merk voor de Nederlandse slaapkamers.

Honey is de naam en dit label richt zich op jonge vrouwen. Het lingeriemerk werkt altijd samen met special guest ontwerpers, stylisten of licenties. Voor de herfst/wintercollectie 2006 heeft het underwear label designer Igor Pacemski uitgenodigd van Yes Master, UK’s snelst groeiende lingeriemerk. Tijdens de laatste Amsterdam International Fashion Week hebben we kennis gemaakt met Yes Master.

De Honey featuring Yes Master collectie is een sexy mix van Honey Rider (Bond girl Ursula Andres) en de Hollywood she-heroes uit de jaren ’40. Denk aan femme fatale ontwerpen, waarbij de focus op de taille ligt. De lingeriesetjes zijn gemaakt uit (imitatie) zijde en satijn, bewerkt met onder andere polka dots en lange strikken die je ook over je kleding kunt dragen.

Honey x Yes MasterHoney x Yes Master

En het leuke van alles is dat Honey erg vriendelijk is voor je portemonnee! De Honey herfst/wintercollectie ligt nu in de winkels, dus wees on the look out… (Nana)

Deel dit artikel
Back to top