Fashion

Elle Stylist Award 2007

Vorig jaar vond op de tweede avond van de Amsterdam International Fashionweek de prijsuitreiking plaats van de ELLE Style Awards 2006. De ELLE Stylist award ging toen naar veelbelovend styling talent Meriam Limon. Zij verraste de jury door het thema folklore op een geheel eigenzinnige en exotische manier neer te zetten. Wie zal het Elle Stylist stokje in januari van haar overnemen?

Elle Style Awards 2007De ELLE stylingwedstrijd is de kans voor upcoming stylisten om te laten zien wat ze kunnen. Design op een frisse manier met tweedehands mixen, bijvoorbeeld. Saaie truitjes en broeken met een schaar nét dat beetje seks geven of simpele basics afstylen tot stoere streetwear.

Je kunt nog meedoen als je wilt. Hoe? Stuur vóór 25 november kleurenfoto's van minstens tien en maximaal vijftien door jou gestylede outfits plus cv en een uitleg van het hoe en waarom van de foto's (welke merken heb je gebruikt, welke sfeer wil je neerzetten en wie zijn je voorbeelden?) per post naar ELLE, tav chef mode Cara Schiffelers, Postbus 10209, 1001 EE Amsterdam. Je kunt ook de digital mail verkiezen; stuur het dan naar elle@hachette.nl. Wie weet ben jij een van de vijf finalisten die zijn/haar werk mag showen op de catwalk bij het ELLE Style Event tijdens de AIFW in januari. De winnaar, die tijdens die avond door een vakjury wordt gekozen, ontvangt de ELLE Stylist Award 2007 en mag bovendien een modeserie in ELLE stylen.

Kijk voor meer info op de site van de Elle Style Awards. Succes! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top