Fashion

True Love Always

Kun jij ook zo blij worden van een nieuw dekbed? Of houd ik gewoon heel erg van slapen? In ieder geval heb ik weer een leuk adresje gevonden voor je cityhop naar Londen toe. True Love Always is een boetiekje in Big Ben’s stad waar ze alles-behalve-doorsnee dekbedden verkopen.

True Love AlwaysMy Little Pony, Barbie, Transformers, de hele Disney familie, raceauto’s, de Troetelberen; de ‘corny afbeeldingen op je bedovertrek’ fase zijn we hopelijk allemaal voorbij (sokken en boxers mogen nog wel). Maar makkelijk is het niet, want funky beddengoed is erg schaars. Daarom is het de moeite waard om een bezoekje te brengen aan True Love Always. Deze winkel snapt het ‘mega roos en/of zonnebloem print op je bed is niet mooi’ begrip tenminste.

True Love Always bestaat uit een groepje artiesten die het design team vormen. Ze komen grotendeels uit de grafische hoek met een mode of pop art achtergrond. De beddencollectie heeft een sexy uitstraling met verschillende strip/cartoonachtige bewerkingen. De TLA items zijn niet goedkoop, maar dan heb je wel wat. De prijzen liggen tussen de ₤59 en ₤199.

Kijk voor meer informatie op www.truelovealways.co.uk. Sweet dreams! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top