Fashion

The Five Hotel

The Five HotelTypisch weer. Kom ik net terug uit Parijs en dan krijg ik dit onder mijn neus: The Five Hotel, een leuk slaapadres in de stad waar ik net was. Let op: val jij onder de categorie ‘ik ben allergisch tegen parfumeries, daar krijg ik acuut hoofdpijn’? Dan fast forward je naar de volgende headline.

The Five Hotel is een nieuwe hotspot die afgelopen september de deuren opende. Het driesterren hotel staat voor originaliteit en dat kun je gelijk ruiken, letterlijk. Elke kamer is namelijk voorzien met een aantal geuren waaruit je kunt kiezen: gourmand, tonic, relaxed, natural en sensual. Je bepaalt zelf welke aroma je door je kamer wilt hebben. Besluitloos? Dan kies je ze allemaal. Behalve de extra geurfunctie, speelt het interieur ook een grote rol. Elke kamer ziet er anders uit en is gebaseerd op een kleurthema (wit, zwart, turquoise, violet, rood, goud, oranje, grijs/bruin). Het resultaat is een mix van romantiek meets The Jetsons.

The Five Hotel zit in een klassieke Parijse wijk. Om precies te zijn: 5de district tussen Quartier Latin en Les Gobelins. Bon voyage! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top