Fashion

BIHP

Nieuwe hotspots zijn natuurlijk altijd erg welkom maar wanneer ze zich in mijn directe woon/werkomgeving bevinden maak je me helemaal blij… Dit keer betreft het een hotspots ongeveer voor de deur van Fashionscene. Zo handig, lunchen buiten de deur of meteen na werk een hapje eten wordt nu nog aantrekkelijker!

BIHPOp de Keizersgracht 335 kun je in Amsterdam sinds enige tijd terecht bij bar-restaurant BIHP (spreek uit ‘bip’). Lunch, diner of gewoon een drankje; bij de eigenaars Bilal en Henk Peter ben je van harte welkom. In een strakke, sfeervolle omgeving (het werk van interieurarchitect Henk Peter) van donkergrijze muren met overal huiskamersfeer creërende kaarsjes vlei je neer op een van de beige banken of stoeltjes met houtprint. Neem eerst even de mooie kunstwerken aan de muur van Bilal en andere kunstenaars in je op, focus je daarna pas op de kaart. Zowel ’s middags als ’s avonds kun je je tegoed doen aan de acht verschillende crostini’s. Verder staat er iedere week een ander soepje, salade of pasta op het menu. Music to my ears

BIHP is van zondag tot en met donderdag geopend van 11.00 tot 01.00 en op vrijdag en zaterdag sluiten de deuren om 02.30 uur. Kijk voor meer info op de BIHP site.

See you there! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top