Fashion

Designer ontsnapt aan gevangenisstraf

Je zou het bijna vergeten maar ook mannen uit de fashionscene kunnen wel eens Naomi-style gaan. En wanneer dit gebeurt dan is het ook wel meteen behoorlijk gewelddadig. Niks à la mobieltje naar je hoofd, nee gewoon klappen en schoppen tegen je hoofd. Londense ontwerper Robert Cary-Williams draait er zijn hand/voet niet voor om…

Bad boy Robert Cary-WilliamsDe designer is deze week op het nippertje ontsnapt aan een gevangenisstraf en kreeg in plaats daarvan een voorwaardelijke straf van 40 weken en meer dan 900 pond boete aan zijn broek. Cary-Williams gaf toe zich schuldig te hebben gemaakt aan mishandeling van zijn toenmalige vriendin Rebecca McCubbin terwijl zij hun zoontje de borst gaf. De 40-jarige ontwerper zei heel veel spijt te hebben van zijn aanval na zijn Londen Fashion Week show in september 2005. The bastard better!

Rocky Robert stompte zijn ex niet alleen in haar gezicht, hij schopte haar ook tegen de zijkant van haar hoofd. Met van die fijne heavy boots aan! McCubbin probeerde tegelijkertijd zichzelf én hun driemaanden oude baby te beschermen totdat de staf van de designer hem tot rust wist te manen. De rechter wees tijdens de zitting op het feit dat het kleine manneke het niet overleefd zou hebben wanneer Cary-Williams de baby zou hebben geraakt met zijn trap. De agressieve uitbarsting was het gevolg van overmatig drankgebruik waar de ontwerper al zijn hele leven mee worstelt. Zijn ex pleitte er echter voor om hem geen gevangenisstraf op te leggen, omdat hij buiten de bak betere behandeling zou krijgen in de strijd tegen zijn alcoholisme.

Zijn geshowde collectie was dan ook niet echt whoop-di-doo, maar om dit op deze manier af te reageren… Hopelijk laat hij na zijn verplichte afkickprogramma die fles voortaan staan! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top