Fashion

Invito wintercollectie 2006-2007

It’s back! Hardcore reacties en feedback, dus tijd voor een tweede ronde. Invito heeft de Shoe Gallery voor Fashionscene weer opgevuld. Dit keer pakken ze het op met de shoecandies voor aankomende winter.

Invito

Invito

De Invito vrouw heeft een schoenenkast met attitude voor de winter 2006-2007. De modekoers is gezet op de jaren ’80 en ’90. De invloeden zijn duidelijk aanwezig met een grote lading modellen on the down low. Enkellaarsjes en pumps domineren het winterbeeld met variaties in zool, hak en leergebruik. Uitschieters zijn hierbij de instap enkellaars met omgeslagen schacht en de lakleren pumps. Natuurlijk mogen de hoge laarzen niet ontbreken, deze high heelers verschijnen aankomend seizoen in een stoer jasje. De klassieke vormen laat Invito achter in het vorige seizoen en maken plaats voor rock chic en Victoriaanse coolness met een knipoog naar de ruiterslook. Het kleurenpalet is ook ingeruild, de bruintinten zijn so 2005. Koele grijstinten, blauw, rood en zwart zijn de kleurcodes voor de nieuwe collectie.

Bekijk hier de shoecandies voor de ladies.

Bij de mannencollectie valt op dat de laarzen juist steeds hoger gaan. No worries, dit geldt voor de schacht en niet de hak… Denk western/bikerstyle en je hebt de Invito mannenschoen voor deze winter. Laarzen die net voorbij de kuit eindigen, zowel met als zonder vetersluiting. Rauw leer, natuurlijk gelooid en gevet leer, nubuck; en dit allemaal in kleuren zwart, bruin of cognac. Ook de mannenlijn goes eighties, de stoere enkelhoge workerboots zijn geïnspireerd op de traditionele Amerikaanse workerswear.

Kijk ook naar de andere mannenmodellen.

Invito
Invito

Natuurlijk is je outfit niet compleet zonder de juiste accessoires maar ook daarvoor ben je bij Invito aan het juiste adres.  Met een lekkere gebreide sjaal om je nek en dito muts op je koppie krijg je het zeker niet koud deze winter! De tassen zijn dit seizoen vrij basic met een klein tikje rock-‘n-roll. Used leather tassen, bananabags met koeienhoorn als handvat en de lakleren handtas passen goed in de jaren ’80 stijl van je schoenen…

Een selectie van overige accessoires is hier te zien.

Deel dit artikel
Back to top