Fashion

Topman: Lens

And this is for the boys! In mijn belevenis klagen mannen maar al te graag over het feit dat vrouwen veel meer verdiepingen hebben met kleding, tassen, schoenen en andere fashion goodies. Ik geloof best dat mannen net zoveel van mode kunnen houden als vrouwen, dus voor deze jongens heb ik goed nieuws…

Henrik VibskovTopman, de mannenafdeling van mijn highstreet favoriet, Topshop, breidt uit! Als ik een man was zou Topshop ook niet overslaan, de mannencollecties hebben dezelfde coolness gehalte als de vrouwenkleding. Vooral de Topman cardigans en vintage tees staan hoog aangeschreven bij mij.

Tegenwoordig kan je voor/met vriendje-lief een langere tour maken door de men’s department van Oxford Circus. Topman heeft namelijk een nieuwe must-go in de vorm van een concept store, onder de naam Lens. Matthew Murphy, eigenaar van hotspot b Store uit Londen, is de creative director van de ruimte. Ontwerpers als Henrik Vibskov, Licentious, Fred Perry, Dexter Wong en Siv Stoldal vullen de ruimte op en zorgen voor een eclectische collectie (lees: van slaapzakjassen tot preppy Prince of Wales ruitjes) met aangepaste prijskaartjes.

Succes! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top