Fashion

Vrijdag vuilnisophaaldag?

Geloof het of niet, de good old vuilniszak lijkt een grote inspiratiebron te zijn geweest voor de collecties van lente 2007. In ieder geval werden zowel in Milaan als in Londen zusjes van de ouderwets grijze Komo op de catwalk gesignaleerd…

Don’t get me wrong, ik ben een groot voorstander van de grote tas. Ik kan er lekker alles in kwijt, alleen bén ik door de vele spullen die erin passen ook wel eens wat kwijt. Graaien voor mijn headset, lippenbalsem of fietssleutels; het neemt nogal wat tijd in beslag. Maar goed, de grote tas. Bij Marni hebben ze dit toch wel in extreme mate door weten te voeren, in die zin dat een model eruit zag alsof ze doodleuk haar vuilnis buiten ging zetten. Hmm, lijkt me ook weer niet echt de bedoeling! En wat te denken van de vuilniszak die bij Gareth Pugh in Londen te zien was?

Een ander vuilniszak geïnspireerd item: de donkerblauwe bubble rok bij Marni. Kijk, die vind ik dan weer beter geslaagd. Voor mij geldt hier: liever een vuilniszak om mijn middel dan in mijn hand! (Virginie)

Inspiratie vuilniszak: Marni, Marni, Gareth Pugh

Deel dit artikel
Back to top