Fashion

Address

Address lente/zomercollectie 2007

Address lente/zomercollectie 2007

Mijn diagnose: een zwak voor blondjes met talent. Ik kan het niet helpen, want ik heb er nog eentje gevonden uit de Scandinavische hoek. Dit keer is het een combinatie van Deens en IJslands delight onder de naam Address.

Address is het bloed/zweet/tranen modeproject van twee Crea Bea’s, Bitten en Agusta. De streetwise stijl van het label bevat veel asymmetrische lijnen met vlakken in vrolijke prints als contrasterende twist. Elk seizoen krijgt Address bezoek van een gastontwerper die de motieven maakt.

Het merk was in 2005 in eerste instantie opgericht om zowel mannen als vrouwen aan te kleden met de ontwerpen van het designduo, maar een plan A kan altijd veranderen. Naast hun eigen designs houdt Address ook de deur open voor upcoming ontwerpers. Op hun modeterrein mogen startende creatievelingen eigen kleding presenteren en verkopen.

Persoonlijk ben ik geen grote fan van Address’ jurken, maar de (sport)jasjes rocken mijn kledingkast! Kwijl item: de mini poncho.

In Kopenhagen, Address’ hometown, vind je 3 winkels, maar in Nederland hebben ze ook een verkooplink… in Wageningen(?).  Voor meer informatie, check de site van Address. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top