Fashion

Bless Boots

UGGs, daar praten we eigenlijk niet meer over. Toch wil ik iets kwijt. Sinds de moonboots de 'so 2004' stempel heeft gekregen, is er nog geen goede opvolger geweest. Die wacky Napoleon Dynamite heeft het nog geprobeerd, maar tevergeefs. Bless lijkt een poging te wagen...

Bless MoonbootsGeen idee of dat werkelijk de intentie was van Bless, het creatieve collectief uit Duitsland. Hun nieuwste laarsontwerp doet je in ieder geval gelijk denken aan je ex-geliefde UGGs, maar dan anders. Lees: geen onschuldige/ongelikte schoeisel, maar een grof gehaakte laars in disguise gemaakt uit 100% katoen en nylon. Misschien moet je jezelf even de tijd geven om aan het model te wennen. Doe daarna dan pas een oordeel.

Ik ben er zelf nog niet uit. Ik had sowieso nooit UGGs in mijn kast staan. Je kunt er van alles over zeggen, maar een ding is zeker: ze hebben wel een hoog aandachtsgehalte. O ja, de prijs is ook niet erg portemonneevriendelijk: 500 euro… Leuk voor een bezoekje naar E.T.?

Binnenkort brengt Bless met hun allereerste boek uit BLESS: Celebrating 10 Years of Themelessness, N°00 – N°29. Check het! Kijk voor meer info op de site van Bless. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top