Fashion

Viktor & Rolf voor H&M

Drums please... Donderdag 9 november is dé dag in Neerlands modeland. Pak je slaapzak, thermosfles koffie, bammetjes met kaas en warme kloffie de avond ervoor maar bij elkaar. Je moet weer voor de deur bij de H&M bivakkeren om als eerste de wannahaves van Viktor & Rolf van de rekken te graaien!

Viktor & Rolf meets H&M (gents)

Viktor & Rolf meets H&M (ladies)

De dames- en herenlijn van het Nederlandse ontwerpersduo zou zomaar eens voor die o zo geliefde betaalbare prijzen van de Zweedse highstreet keten in jouw kast kunnen belanden. Je hebt er natuurlijk alleen wel de nodige vechtlust, vuile trucjes (“o sorry, ik liet je echt niet expres struikelen…”) en uithoudingsvermogen voor nodig. Want je zult niet de enige zijn!

De collectie voor de dames bevat 35 items en de mannen kunnen zich verrijken met een van de 25 voor hen bestemde items. Daarnaast hebben de designers ook accessoires als ondergoed, kousen, een stropdas, manchetknopen en een sjaal uit de hoge hoed getoverd. De look is een combinatie van moderne couture en luxe sportswear; smokings voor de ladies en de gents, cocktailjurken, sweatshirts en jeans. Kleuren die overheersen zijn diep mosgroen, frambozenrood, zwart, skintones en grijs in de damescollectie en zwart, grijs, donkergroen en gebroken wit in die voor de heren.

Pfieuw, ik ga tellen hoeveel nachtjes slapen nog… De V&R meets H&M collectie met het ‘lovestory’ thema staat echt te trappelen om een plekje in mijn garderobe in te nemen!

Tip: in de Elle van de maand oktober staan een paar eyecatchers van de collectie. Die trenchcoat zal me vast heel goed staan… (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top