Fashion

London Fashion Weekend

London Fashion Week is al da bomb maar London Fashion Weekend is nog veel vetter! Nu wil ik na een Londen eendaagse (houd Fashionscene in de gaten voor het report) snel een keer wat langer naar dé top(shop) stad. Maar mijn bankrekening zal niet al voor volgende week opgekrikt zijn tot een wat acceptabeler level. Too bad. Voor alle fashion freaks die wat ruimer in hun geld zitten: van 27 september tot en met 1 oktober is Londen het échte shopwalhalla!

London Fashion WeekendVier dagen pure winkeltherapie in het Natural History Museum in South Kensington; wie wil dat nou niet? Tijdens het London Fashion Weekend verkopen hier meer dan 100 Londense Fashion Week-ontwerpers hun collecties tegen gereduceerde prijzen. Wat dacht je van designerkoopjes van Philip Treacy, Betty Jackson, Lulu Guinness, Ghost en Orla Kiely?

Naast geweldige shopping biedt London Fashion Weekend up-to-the-minute fashion en beauty advies van de pro’s. En als je er echt alles uit wilt halen; trakteer jezelf op een fijne make-over door het officiële make-up merk van London Fashion Weekend, Elizabeth Arden, of ga bij de haarexperts Toni & Guy langs die je de laatste hairdo’s tonen en vertellen hoe je die bij jezelf tevoorschijn kunt toveren.

Need I say more? Ik zou als ik jou was als een gek een ticket gaan boeken! (And while you’re at it; boek er meteen ook eentje voor mij…)

Kijk voor meer info op www.londonfashionweekend.co.uk. (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top