Fashion

BAPE Magnet

Busy Work Shop in Hongkong

Deze shopping hotspot vind je in het hartje van Hongkong en hoort bij de BAPE familie. De winkel verkoopt de lijnen: BAPY, APEE en BABY MILO. Elke lijn is apart afgezet, alsof je verschillende boetiekjes hebt onder een dak. Het interieur is druk, kleurrijk en strak onder het concept ‘ordely-chaos’. Vanaf de buitenkant onderscheiden BAPY, APEE en BABY MILO zich door de verschillende neonlichten en vallen ze bovendien erg op door de discoflash show.

Busy Work ShopBusy Work Shop

BBC/Ice Cream Store in Harajuku, Tokio

We blijven nog in de familie. Nigo’s (BAPE oprichter) andere bezigheid zie je in de Japanse hoofdstad. Samen met Pharrell Williams doet hij de BBC (Billionaire Boys Club) en Ice Cream labels. Op het eerste gezicht ziet de winkel er erg zoet uit, mede door de old skool ijsco/snoepwinkel look, duidelijk het Ice Cream gedeelte. Loop door de retro-pop tunnel en dan kom je terecht bij de BBC showroom. Deze donkere ruimte heeft het interieur van dé ultieme jongenskamer met een futuristische twist.

BBC/Ice Cream StoreBBC/Ice Cream Store

BAPEXCLUSIVE in Aoyama, Tokio

Dit adres heeft twee verdiepingen, waarbij je een rustige start maakt door de winkel. De begane grond is erg minimalistisch ingedeeld in een space-achtige klinische setting met witte douchetegels en een camouflage plafond. Ga met de trap naar boven, neem een 360˚ dubbele flipflop draai en kom in een kleurrijke dimensie. Op de eerste verdieping is het alles behalve minimaal. De vloer is gelegd met een geblokt tapijt in 10 kleuren. Door spiegels en licht weerkaatst het kleurrijke decor naar beneden. Vanaf level 0 kun je via het spiegelplafond de sneakers van de bovenverdieping bekijken. Handig voor de luiaards onder ons…

BAPEXCLUSIVEBAPEXCLUSIVE

Dus, waar gaan we met z’n allen heen met de eerstvolgende vakantie!? (NMH)

Deel dit artikel
Back to top