Fashion

Jackie Summer Fair

Jackie Summer Fair
Tijdschrift Jackie organiseert deze tweedaagse vol ontspanning met een flinke dosis fashion, champagne en exclusieve (beauty) producten. Speciaal voor de Summer Fair is de tuin van Huis ter Duin gepimpt, compleet met whirlpools en cabana’s. Met een glaasje champi in de hand, een oester in de mond en uitzicht op zee is het best goed vertoeven!

Op de Jackie Summer Fair wordt de mannelijke tegenhanger van het blad gelanceerd; JFK, dé style bible for men. Dus ook mannen zijn van harte welkom in het Noordwijkse hotel. Verder zijn er diverse shows te bewonderen van onder andere Ilja Visser en Rodrigo Otazu, wordt er op zondag voor het eerst de award aan de It-Girl van Nederland uitgereikt en is er een forum met schrijfster Heleen van Royen.

Wanna be there? Kaarten kosten 10 euro per dag en kunnen via de site van de Summer Fair besteld worden. Als je er een echt weekendje uit van wilt maken kun je lekker luxe een kamer boeken in het hotel, Huis ter Duin is het gehele weekend omgedoopt tot Jackie mansion… (VM)

Deel dit artikel
Back to top