Fashion

ZUS

Zus
Sinds 1 juli is de winkel open voor het publiek. De zussen Jitske en Hester Stekelenburg hebben het concept bedacht en hebben momenteel Zus gevuld met het werk van elf beeldend kunstenaars en zes ontwerpers. Wat je je daar ongeveer bij voor moet stellen? Foto’s, schilderijen, beelden, sculpturen, tekeningen, tassen, hoeden, sieraden, jurken, blouses en jassen…  Kwaliteit en originaliteit zijn sleutelwoorden voor het geëxposeerde werk.

Zus is voor iedereen, die houdt van art, fashion en design. Je kunt er binnenlopen wanneer je op zoek bent naar iets unieks of om eens lekker rond te neuzen naar wat er allemaal is. Uiteenlopende ontwerpers en kunstenaars krijgen de mogelijkheid om hun werk ten toon te stellen dus je zult bij Zus altijd een regelmatig wisselende collectie aantreffen.

Kunstenaars en ontwerpers kunnen bij Zus voor minimaal een maand een stuk muur, vloer, hangers of rek huren. Gedurende die maand mag je dan bijvoorbeeld het stuk muur helemaal aankleden zoals je zelf wilt. En wanneer je iets verkoopt, mag je het meteen vervangen door iets anders.

Ken of ben jij een kunstenaar/ ontwerper die binnen dit concept past? Stap dan eens bij Zus binnen met je portfolio!

Kijk voor meer info op www.kunstwinkelzus.nl. (VM)

Deel dit artikel
Back to top