Fashion

Madonna’s crew shopt H&M leeg

Madonna en haar H&M trainingspak
Madonna en haar complete team, van dansers en musici tot make-up artists en managers, mochten heerlijk shoppen bij de high street keten. Iedereen mocht voor zichzelf uitzoeken wat ze nodig dachten te hebben voor de off stage uren. Ze konden hierbij uitgebreid snuffelen in de nieuwste collectie van H&M, waarbij onder andere Victoriaanse romantiek en Britse klassiekers een rode draad vormen.

Het trainingspak dat Madonna samen met de ontwerpers van H&M heeft ontwikkeld is in een zwarte, witte en paarse variant uitgevoerd. Het jasje zal 29,90 euro kosten en is strak en vrouwelijk met schouderstukken en plooien. De bijpassende broek met wijd uitlopende pijpen heeft een prijskaartje van 19,90 euro. Het pak zal vanaf half augustus in de winkels liggen, wanneer ook de advertentiecampagne rond de superster wordt gelanceerd. Niemand minder dan topfotograaf Rankin heeft de eerste foto’s van Maddy en haar crew geschoten.

Lijkt me wel wat, gratis outfitjes scoren bij H&M… Maar alleen al tot de crew van Madonna’s tour behoren zou ik ook meer dan oké vinden! (VM)

Madge plus crew in H&M

Deel dit artikel
Back to top