Fashion

B&B Barçelona & Berlin

Bread & Butter
Van 5 tot 7 juli is Barçelona omgedoopt tot het Mekka voor alle modevaklui. Een ontelbare hoeveelheid labels zal hier hun collecties voor zomer 2007 tonen. Het driedaagse evenement heeft dit keer ook plek ingeruimd voor een kindersegment. Een van de smaakmakers van B&B Barçelona is natuurlijk het roemruchte feest van G-Star, dat op de donderdagavond plaats vindt.

Sportliefhebbers kunnen ook opgelucht adem halen; Adidas organiseert een WK voetbal momentje in het voormalig Olympisch zwemstadion, Piscina Montjuïc Municipal. Woensdagavond kan je hier mét uitzicht over Barçelona op enorme schermen gezamenlijk de halve finale van het WK bekijken. Inclusief bbq en feestje na afloop…

In Berlijn worden van 14 tot 16 juli alle stands weer opgebouwd. Bread & Butter Berlin is al verschillende keren naar andere data verschoven en de geruchten gaan dat veel bezoekers en standhouders hier een beetje klaar mee zijn. Het imago van B&B Berlin zou door al dat geschuif beschadigd zijn.

Ach ja, ook de Duitse beurs zal wel weer op zijn pootjes terecht komen! Kijk voor meer info op www.breadandbutter.com. (VM)

Deel dit artikel
Back to top