Fashion

Posh turns stylist?!

Posh op de tribune

De Engelse voetbalvrouwen erop uitgestuurd door Posh?!

Misschien straks een Engelse variant hierop?


Bij de eerste wedstrijd van het Engelse team afgelopen zaterdag hadden alle spelersvrouwen zich helemaal tiptop aangekleed om zo fashionable mogelijk op de tribune te zitten (erg belangrijk natuurlijk…). Zij waren er vanuit gegaan dat hun moeder gans op modegebied, vrouwlief van Becks, zich van top tot teen in designerkleding zou hullen. Think again!

Waar de voetbalvrouwtjes elkaar altijd naar de kroon steken met de leukste, mooiste en duurste outfit kwam Posh doodleuk opdraven in een simpel shirtje en een witte skinny jeans! Mét een Engels vlaggetje op de achterkant. Toen de andere golddiggers bij waren gekomen van de schrik wisten ze niet hoe snel ze mrs. Becks om advies moesten vragen. Zij willen bij de volgende wedstrijd ook via hun kleding duidelijk maken dat zij het Engelse team supporten. Maar natuurlijk wél stylish verantwoord…

Ach ja, Victoria Beckham als styliste. Wanneer ik als mrs. Van Nistelrooij op de tribune zou zitten, hoeft Sylvie Meis mij echt niet te vertellen wat ik aan moet trekken… (VM)

Deel dit artikel
Back to top