Fashion

Neerlands Next Top Model?

America's Next Top Model 6
Ik was eerlijk gezegd niet helemaal op de hoogte van de plannen van een Neerlands Next Top Model op de buis maar dat kan een gevalletje van onoplettendheid zijn geweest. Na Duitsland en Engeland (hoe saai is deze laatste serie!) kan ons kikkerlandje waarschijnlijk niet achterblijven om ook iets mee te snoepen van de succesformule van Tyra Banks.

Waar in de VS seizoen 6 al wordt uitgezonden en 7 en 8 in de maak zijn, moet hier het komende tv-seizoen door Nederlandse modellen-in-wording smaak worden gegeven. Deze zomer moeten de opnames beginnen en zullen tien pretty girls in de realityshow optreden.

Wat betreft de juryleden is nu dus bekend geworden (true or false?) dat Fiona Hering benaderd is voor een plekje achter de tafel. Zou de RTL Boulevard-deskundige hierbij dan de rol van überbitch Janice Dickinson gaan vertolken? Of zou Fiona eerder in de huid kruipen van de zachtaardige Nigel Barker?

Als presentatrice is er natuurlijk ook een leuk, praatgraag topmodel van Nederlandse bodem nodig…  Wat te denken van Karen Mulder of misschien mammie Daphne Deckers? Suggesties zijn welkom!

Ik ben benieuwd of er een nieuwe Doutzen, Rianne of Yfke uit de show komt rollen. En graag mét wat juicy zuippartijen, catfights en huilpartijen! (VM)

Deel dit artikel
Back to top