Fashion

All Otazu

Lily Cole en Rodrigo Otazu

Otazu shoe


Niemand minder dan internationaal topmodel Lily Cole besteeg voor Otazu de catwalk. De Argentijnse inwoner van Amsterdam wilde natuurlijk dat zijn eerste totaalshow een onuitwisbare indruk zou achterlaten.

De sieradenontwerper liet tijdens zijn Full Look-show zien dat hij verstand heeft van kleding en schoenen maar dat ook meubels goed in zijn straatje passen. In de vip-ruimte waren stoelen, banken en tafels van Otazu te bewonderen die waren afgezet met krokoprint leer.

Waar de ontwerper met de sieraden behoorlijk uitpakte (lees: groot, groter, grootst), sloeg onze Rodrigo met de kleding meer een sophisticated weg in. Het publiek zag Victoriaanse invloeden met een modern tintje, waarbij de kleur zwart overheerste. Smaakmakers waren het toreadorjasje en de cape met grote capuchon.

Nadat dear Lily, in de enige witte jurk van de avond, en Otazu himself de show afsloten, kon het publiek bedenken of de whole-package designer Rodrigo Otazu hun hart veroverd had…

Voor de Otazu-lovers: de schoenencollectie zal vanaf augustus landelijk verkrijgbaar zijn en later dit jaar wordt ook Otazu Home op de markt gebracht. (VM)

PS Houd de site vandaag in de gaten, later volgen de pics van de show!

Deel dit artikel
Back to top