Fashion

Coco comeback voor Demi?

Twee jaar geleden begon het gerucht over een mogelijke film met Coco Chanel's leven in de spots. Er werd niet veel geroddeld, want niet lang daarna was het stil rondom het CC praatje...

Gabrielle 'Coco' Chanel



Demi Moore

In 2004 riep Moulin Rouge filmregisseur Baz Luhrmann dat hij graag een biopic wilde maken over Coco Chanel. Hij was al verantwoordelijk voor het No. 5 reclamefilmpje met Nicole Kidman in de hoofdrol, dus hij was al lekker bezig voor het Chanel huis. Kidman kondigde aan graag Coco te willen spelen. En dat was het laatste rondom de biografische modefilm.

Anno 2006 is er weer eindelijk nieuws op dat front. Geen Aussie actrice als de Franse modelegend, maar Demi Moore. Het schijnt dat Mrs. Kutcher bezig is met de laatste onderhandelingen voor de rol als Gabrielle Chanel.

De film begint wanneer Coco in haar twintigerjaren is. Als kijker volg je Chanel’s kortstondige zangcarrière, haar vele lovers komen aan bod, waaronder de relatie met een Nazi officier, Coco’s grote fashion comeback in de jaren 50 en gaat door tot haar dood op 81-jarige leeftijd.

Demi Moore als Coco Chanel? Ik zie het wel zitten… (NMH)

Deel dit artikel
Back to top