Fashion

Blessuretijd

Casio scheidsrechtershorloge“De versnelde naturalisatieaanvraag van Kalou was niet nodig, we hebben al genoeg goede spitsen.” “Van Nistelrooy moet natuurlijk mee naar het WK, ook al zit hij nu veel op de bank bij zijn club Manchester United.”

Voor al die ‘kenners’ en fanatieke voetbalsupporters die vanaf de bank het ook altijd beter weten dan de scheidsrechter heeft Casio een handige gadget op de markt gebracht. Met het officiële scheidsrechtershorloge van het merk kan iedereen precies bijhouden hoeveel tijd er nog te spelen is en hoeveel blessuretijd er nog bijgetrokken wordt. Waar veel beslissende doelpunten in de laatste minuten vallen is deze tijd natuurlijk extreem van belang!

Alle scheidsrechters lopen tijdens het WK met de Limited Edition om hun pols over het veld. Voor 75 euro kunnen de ‘thuisfluiters’ zich ook dit klokje (in verschillende kleuren) aanmeten. Het horloge komt ook bij andere sporten van pas door de timers en de rondeteller.

Nu is het afwachten of hiermee de kwaliteit van het commentaar vanaf de bank erop vooruit gaat. Want gekleurd blijven de “die overtreding ziet zelfs een blinde”-supporters toch meestal wel! (VM)

Deel dit artikel
Back to top