Fashion

Tijd voor nieuwe ronde: wie draagt het het best?

Heidi Klum vs Jessica Alba

Heidi Klum liep over een van de rode lopers waar Hollywood rijk aan is in een zwarte wikkeljurk van Yves St. Laurent. Een paar dagen later kon je Jessica Alba in precies dezelfde jurk spotten. Wie staat de stylish dress het best? Het topmodel of de actrice?

Rachel Bilson vs Lindsay Lohan

Marc Jacobs it is, voor zowel Rachel Bilson als Lindsay Lohan. Eerstgenoemde droeg een zilveren jurkje van de ontwerper naar zijn show tijdens de New York Fashion Week. Lindsay verscheen op een première in Berlijn in een wit exemplaar. Wie van de twee straalt het meest?

Mischa Barton vs Joy Bryant

Op een van de zovele feestelijke avonden in Beverly Hills hulde Mischa Barton zich in een knalrode avondjurk van Yves St. Laurent. Joy Bryant droeg dezelfde jurk in het zwart voor een modeshow in Los Angeles. Welke dame komt in dit geval als winnaar uit de fashion strijd?

Lindsay Lohan vs Mariah Carey

Lindsay Lohan lijkt vaak een verre van origineel te noemen outfit te kiezen. Bij een première in New York dook zij op in hetzelfde minirokje van Louis Vuitton, waar Mariah Carey tijdens een shoot in Parijs al in gesignaleerd was. Maar nu blijft de vraag wie er het beste mee wegkomt, de teen queen of de diva op leeftijd? (VM)

Deel dit artikel
Back to top