Fashion

Wie draagt het het best?

Ellen Pompeo vs LeAnn Rimes

Hoofdrolspeelster van de nieuwe hitserie Grey’s Anatomy Ellen Pompeo en zangeres LeAnn Rimes dragen allebei een sexy kanten jurkje van Michael Kors. Ellen Pompeo had het zwarte jurkje aan naar een liefdadigheidsavond, LeAnn Rimes koos voor de witte variant tijdens de New York Fashion Week. Wie van de blondines straalt het meest uit in kant?

Rachel Bilson vs Alyson Hannigan

Zowel Rachel Bilson van de O.C. als Alyson Hannigan van Buffy gingen voor de kleurige jurk van Zac Posen. Laatstgenoemde actrice droeg de regenboogjurk op de première van haar laatste film, Date Movie, en Rachel Bilson trok de meer blauwe versie aan naar een feestje van Fox. Welke actrice fleurt het meest op van alle kleurtjes?

Mandy Moore vs Sophia Bush

Tijdens de New York Fashion Week gingen de actrice Sophia Bush en zangeres/actrice Mandy Moore voor precies dezelfde outfit. De keuze van beide dames viel op de crèmekleurige jurk van Peter Som. Sophia droeg het wijdvallende jurkje naar de show van de designer zelf en Mandy swingde op een feestje in de zogenoemde ‘handkerchief dress’. Wie van de twee komt hier het beste uit de fashion strijd?

Elisha Cuthbert vs Mischa Barton

O.C.’s Mischa Barton droeg laatst bij een bezoekje aan de TRL-show van MTV hetzelfde Gucci jurkje waar 24-actrice Elisha Cuthbert vorige herfst al in L.A. in werd gesignaleerd. Wie vind jij sexier in Gucci, Mischa of Elisha? (VM)

Deel dit artikel
Back to top