Fashion

Gozzzip Part One

Gozzzip Part One

Gozzzip Part One

Gozzzip Part One

Om maar met de meest spicy gozz te beginnen: Angelina Jolie is zwanger! De foetus in haar buik is nog heel klein, maar het nieuws van het komende ouderschap van Brad en Angie is nog geen maand na de (positieve) zwangerschapstest al uitgelekt. Het stel wil nog niets bevestigen in de media vanwege het prille stadium, maar het schijnt dat Brad ex Jennifer Aniston wel al heeft ingelicht.

Gossip nummer twee komt wederom uit the States en heeft alles te maken met het turbulente liefdesleven van George ‘appetijtelijk’ Clooney. Na een aantal mislukte relaties probeert de (midden) veertiger het opnieuw, dit keer met Charlie’s Angel Lucy Liu. Het koppel werd innig zoenend gespot voor een restaurant in New York, helaas laten de woordvoerders van beide tortelduifjes zich niet uit over het voorgevallen ‘incident’.

En de laatste roddel gaat over hot item van 2005, Kate Moss. Tijdens een ‘witte’ kerst in het Amerikaanse ski-oord Aspen waar zij de feestdagen doorbrengt met familie en vrienden, is het 31-jarige model kussend en knuffelend gesignaleerd. De gelukkige is de twintig-jarige Engelsman James Burke, tot nu toe nog onbekend bij het grote publiek. Gezien de interesse die de media het afgelopen jaar voor Kate had, verwachten we binnen no-time meer te weten komen over deze ‘loverbrit’.

Heb jij nog een fijn glamour weetje? Let us know, 'cos we just love gozzzip! (RA)

Deel dit artikel
Back to top