Fashion

Let´s cuddle up



Het concept is eenvoudig: je nodigt een groepje niet onaantrekkelijke mensen uit voor een avondje knuffelen, stoeien, aaien, liefkozen en dicht tegen elkaar aan liggen. De dresscode is eenvoudig, alles behalve een pyjama is niet toegestaan. Alcohol en betasten zonder toestemming is verboden, de aanwezige cuddle lifeguard ziet er op toe dat iedereen zich netjes gedraagt.

Niet alleen de ´gewone´ Amerikaan is laaiend enthousiast over deze zeer intieme partijtjes, ook de modewereld heeft zich hierdoor laten inspireren. Tijdens de New York Fashion Week die vorige week plaatsvond, verschenen diverse mannelijke modellen in trendy pyjama´s van onder andere Marc Jacobs, Louis Vuitton en Prada op de catwalk. Niks geen suffe strepenprint of bloemetjesbroek, maar kekke slaapsetjes waarmee je ook buitenshuis gezien mag worden.

In Nederland heb je sinds januari dit jaar ook georganiseerde knuffelfeestjes. Kijk voor meer informatie op www.knuffelparty.nl. De eerstvolgende cuddle party vindt plaats, hoe kan het ook anders, op Valentijnsdag. (RA)
Deel dit artikel
Back to top