Fashion

Girls Graf Gear





Fafi woont in Toulouse, Frankrijk en begon met haar openbare kunstenaarswerk in 1994. Voor haar muurschilderingen en stickers gebruikt ze karakteristieke vrouwtjes, genaamd Fafinettes, die wel iets weg hebben van een moderne Betty Boop.

Inmiddels vind je Fafi’s werk over de hele wereld en bracht ze dit jaar een boek uit met de naam Girls Rock, waarin tien jaar werk (ook in samenwerking met andere graffiti artiesten) staat. Daarnaast introduceerde Fafi haar eigen kleding- en accessoires collectie. De kledinglijn bestaat uit tops, rokjes, jasjes en kimono’s voorzien van Fafi’s graphics. In de accessoireslijn vind je tassen, petten en buttons.

In Nederland kunnen we de kunsten van Fafi alleen nog maar bewonderen op enkele muren waar zij haar Fafinette graphic heeft achtergelaten. De kleding en accessoires hebben we hier in de winkels nog niet gespot.

Bestellen via de website www.fafi.net kan wel, maar de echte fashionista reist natuurlijk dit weekend nog af naar Londen. Fafi is daar verkrijgbaar bij Swear 22 in de Carnaby Street.
Deel dit artikel
Back to top