Fashion

Superbowl with a (nipple) Twist


Tijdens de Superbowl was enkele seconden de borst, inclusief tepel, van Janet Jackson te zien. Met behulp van de rechterhand van Justin Timberlake ontglipte dit vrouwelijk schoon haar topje en waren miljoenen Amerikanen getuige van dit opzettelijke ongelukje.

De gevolgen van dit alles zijn nog juicier dan het voorval zelf MTV dat verantwoordelijk was voor de muzikale invulling is voorgoed uitgesloten van de Super Bowl, Justin en Janet hebben fikse bonje, volgens Justin had Janet beloofd een bh-tje aan te trekken. Janet daarentegen zegt dat het gebeuren precies ging volgens afspraak. Enige afspraken over het wel of niet dragen van een bh waren niet gemaakt.

Amerika zou Amerika niet zijn als enkele dagen na het incident niet een miljoenenclaim zou worden geëist. Een vrouwelijke geldzoeker uit Tenessee heeft MTV en CBS aangeklaagd omdat de blote borst bij haar verontwaardiging, woede, schaamte en uiteindelijk ernstige psychische verwondingen heeft veroorzaakt.

De aandacht voor de situatie in Irak is gedaald tot het nulpunt en ook kan geen enkele Amerikaanse burger zich nog langer druk maken over de komende presidentsverkiezingen. Want wat is er in preuts Amerika nou interessanter nieuws dan een blote borst, helemaal als deze aan Janet Jackson toebehoort?

En Janet? Na jaren van desinteresse van de media staat ze nu weer volop in de belangstelling. En belangstelling betekent geld…


Deel dit artikel
Back to top