Fashion

Welcome to ‘gsus heavens playground’ Apeldoorn!



Naast de oorspronkelijke ‘heavens playground’ in Arnhem, waarmee gsus 10 jaar geleden is ontstaan, en de recent geopende winkel in Utrecht is dit de derde ‘heavens playground’ in Nederland.

Voor deze winkel is wederom gezocht naar een verassende inrichting, die zowel functioneel als inspirerend is voor klant en winkelier. Het ontwerp is gemaakt door Jan Schrijver en Angelique Berkhout, twee van de drie oprichters van gsus sindustries. Voor elke winkel gaan zij op zoek naar een individueel design, dat iedere ‘heavens playground’ geheel uniek maakt.

Voor de winkel in Apeldoorn is gekozen voor een mix van stoer en chique en zijn verschillende stijlen met elkaar vermengd. Zo hangt er bijvoorbeeld een overdaad aan kristallen lampen aan het plafond tegen een fluorachterwand en vind je een authentiek Perzisch tapijt en jaren 70 meubilair op een hoogglans legergroene gietvloer. Verdere verassende details zijn de paskamerdeurtjes die eveneens met Perzisch tapijt zijn afgedekt, oud gegeven nieuw gebruikt, en een volledige boswand tegenover een strak witte muur waar de rekken en planken zoveel mogelijk zijn weggewerkt. Ook de uit de jaren zeventig bekende schrootjes muur is gebruikt, echter nu verwerkt als toonbank gecombineerd met strak rvs. Kortom lekker ouderwets maar met een moderne touch.


Verder laat deze winkel de meest brede collectie van gsus zien en is er een enthousiast team van verkopers. Dus als je op zoek bent naar speciale gsus items of gewoon zin hebt om lekker rond te snuffelen in een inspirerende winkel, dan kom je hier zeker aan je trekken.


gsus heavens playground Apeldoorn
Korenstraat 8
7311LZ Apeldoorn
tel: 055-5789776

Deel dit artikel
Back to top