Fashion

Adriana Lima krijgt wassen beeld in Madame Tussauds

Adriana Lima krijgt wassen beeld in Madame Tussauds

Adriana Lima is er van alle Victoria's Secret Angels het langst en om dat te vieren kreeg het Braziliaanse supermodel een wassen beeld in het Madame Tussauds in New York. Adriana Lima is het eerste Victoria's Secret model -en überhaupt één van de weinige supermodellen - die de eer krijgt van een eigen wassen beeld in het museum.
 

Adriana Lima werd door het publiek gekozen. Fans konden namelijk via de website van Madame Tussauds stemmen op de persoon van wie ze graag een wassen beeld wilden zien. De criteria voor een persoon om een wassen beeld te krijgen zijn specifiek: het figuur moet bekend genoeg zijn voor mensen om een selfie met het beeld te willen maken en het wassen beeld moet nieuwe bezoekers aantrekken. 

Het proces voor het maken van een wassen beeld is lang en intensief. Adriana vertelt dat ze meer dan drie uur in dezelfde houding moest staan. "They measured every point of my body to make sure they had everything right. I had to stand in heels in the pose almost the whole time. It wasn’t easy, but I am so happy about how it came out,” aldus de beauty.


Adriana Lima krijgt wassen beeld in Madame Tussauds

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top