Beauty

8 hacks voor genante, zomerse beautyproblemen

8 hacks voor genante, zomerse beautyproblemen

Eindelijk mooi weer in Nederland! Dit weekend kunnen we genieten van tropische temperaturen. Maar dat warme weer brengt op beautygebied wel wat probleempjes met zich mee. Want je zweet overál, je voeten moeten weer wennen aan je nieuwe sandaaltjes (denk: blaren!) en je bovenbenen kunnen zo akelig langs elkaar schuren. Daarom onderstaande lijst met geweldige oplossingen voor je al je zomerse (en genante) beautyproblemen. You got this!

1. Blaren

Enige nadeel van die mooie, nieuwe sandalen waarmee je de boulevard over slentert? Blaren! Je voorkomt ze door een beetje vaseline op je blaar-gevoelige area's te smeren.

2. Zweetvlekken

Behandel donkere vlekken in je lichte kleding met citroensap voordat je ze in de wasmachine stopt. Super irritant, maar het helpt wel!

beauty hacks zomer

3. Zweterig haar

Voorkom een zweterige pony of lage knot door met een deo-roller langs je haarlijn te gaan. Tijdens het föhnen kun je zweterig haar tegengaan door eerst even met een deo-roller over je nek te bewegen.

4. Schurende bovenbenen

Investeer in een ultradun shapewear broekje dat je onder je kleding kan dragen. Zie je dat niet zitten? Dan kan een beetje talkpoeder tussen je bovenbenen ook helpen. 

5. Zwetende borsten

Een beetje deodorant aan de onderzijde van je borsten doet wonderen. Helpt dit niet? Stop dan een inlegkruisje in je bh (ja, echt!).

zwetende borsten

6. Pluizig haar

Is je haar veranderd in één grote pluizenbol en heb je geen serum bij de hand? Dan werkt een klein beetje handcrème ook!

7. Zelfbruiner strepen

Is je fake tan heel erg mislukt? Haast je dan naar de keuken en maak een mengsel van baking soda en citroensap. Wrijf het in je huid en de strepen verdwijnen als sneeuw voor de zon!

zlefbruiner problemen

8. Verbrande schouders

Aloë Vera gel helpt vervellen te voorkomen en zorgt ervoor dat je verbrande huid sneller heelt. Tip: stop wat Aloë Vera gel in de vriezer voor een verkoelend gevoel.

 

 

Ken jij nog meer oplossingen voor zomerse beautyproblemen?

Beeld: Instagram @lorealhair / Giphy
Deel dit artikel
Back to top