Haarverzorging

7 x de beste haarlooks voor vet haar

7 x de beste haarlooks voor vet haar

Geen tijd om je haar te wassen? Of wil je gewoon even een dagje overslaan zodat je haarwasschema weer gelijk loopt? Dan moet je creatief zijn. Want met vette lokken op kantoor verschijnen, dat wil je niet. Hoe je dit het beste verdoezelt? Wij zetten 7 toffe haarlooks voor je op een rij, die je in no-time omtoveren tot beauty queen (want vroeg opstaan is al moeilijk genoeg). 

1. Skinny Scarf

Een smal sjaaltje is deze zomer de ultieme oplossing tegen vette haarwortels (werkt trouwens ook perfect tegen uitgroei).

2. Boxer Braids

Vettige pony? Dan zijn boxer braids perfect. Praktisch en très cool!

3. Romantic Updo

Deze haarstijl is perfect voor als er niets meer te bezeilen valt met je haarpunten. Trek een paar lokjes uit de vlecht om deze haarstijl een meer romantische uitstraling te geven. 

4. Side Stitch

Oke, deze haarstijl is niet super easy, maar wel heel tof! Breng aan één zijde van je haar twee ingeknoopte rijen aan. De rest van je haar flip je naar de andere kant en spuit je even in met droogshampoo.

5. Festival Fever

De vetste lokken bevinden zich vaak aan de bovenzijde van je hoofd. Vlecht daarom dit deel van je haar in tot een mooie vlecht. Een beetje droogshampoo aan de zijden en you're good to go!

6. Hair Flip

Je haar in een middenscheiding kan ervoor zorgen dat je haar een beetje plat lijkt. Zeker als je haar vet is. Draag je haar in een diepe zijscheiding voor meer volume.

7. Petje op!

Misschien wel de allermakkelijkste oplossing: een petje of een hoedje. Niets meer aan doen...

 

Welke oplossing werkt voor jou het beste?

 

 

Deel dit artikel
Back to top