Lifestyle

7 films die je moet zien tijdens girls night

7 films die je moet zien tijdens girls night

Heb jij geen zin om vanavond uit te gaan en een grote behoefte aan een night in? Dan hebben wij hier een lijstje met films die perfect zijn om te kijken als je een avondje thuis blijft met vriendinnen. Haal de popcorn en M&M's maar alvast in huis en bereid je voor op een movie marathon

 

Demain tout commence

Als Intouchables één van je favoriete films is, dan moet je deze ook echt zien. Niet alleen omdat Omar Sy de hoofdrol speelt, maar ook omdat wij hier op de redactie nog nooit zoveel gehuild hebben als bij deze film. Zowel tranen van geluk als van verdriet!

 

Irreplaceble you 

Is dat Michiel Huisman? Ja, dat is 'm echt! Dit verhaal raakt je en je hebt gegarandeerd een doos tissues nodig bij het kijken van deze film. 

 

That awkward moment

Met in de hoofdrol Zac Afron en Michael B. Jordan, dat zegt in principe al genoeg... De film gaat over drie mannen met groffe humor, maar in the end hebben ze allemaal kleine hartjes. Must see! 

 

The notebook

Een klassieker, maar je kan hem niet vaak genoeg gezien hebben. Een romantische comedy waardoor je weer in ware liefde gelooft. Zet de tissues maar klaar! 

 

Magic Mike

Channing Tatum dansend zonder T-shirt aan. Wat wil je nog meer? Deze film is gebasseerd op zijn leven toen hij nog een stripper was. 

 

Hitch 

Een film uit 2005 met in de hoofdrol Will Smith. Hij speelt een relatiemanager die ervoor zorgt dat zijn klanten een relatie kunnen beginnen met de vrouw van hun leven. En dat levert hilarische taferelen op!

 

Think like a man 

Act like a lady, think like a man. Dat zijn de regels die deze vier vrouwen naleven door middel van het boek van een relatie expert. En daar moeten de mannen nogal aan wennen... 

 


Welke film(s) gaan jullie kijken?

 

Deel dit artikel
Back to top