Beauty

7 beautytips van 's werelds beste make-up artists

7 beautytips van 's werelds beste make-up artists

Vorige week lieten we jullie de beautytips van celebs zien, maar eigenlijk zijn de make-up artists er voor een groot deel verantwoordelijk voor dat deze celebs er altijd zo flawless uit zien. Daarom delen we deze week de beautytips van 's werelds beste make-up artists. 

Van de make-up artist van Chrissy Teigen tot de make-up artist van Dior: zij geven tips waardoor het aanbrengen van make-up nog leuker en een stukje makkelijker wordt. Lees je mee?

Amy Strozzi

Amy Strozzi is de make-up artist van o.a Rowan Blanchard, Alessandra Ambrosio en Angela Sarafyan. Haar tip is om bij gebrek aan oogschaduw wat highlighter op je oogleden aan te brengen. Je ogen zullen stralen! 

Beau Nelson

De ultieme tip van Beau Nelson, die vaak de make-up aanbrengt van o.a Ashley Graham, Kristen Stewart en Ruby Rose, is om een roze blush aan te brengen in de crease van je oog. Combineer het met neutrale schaduwen in de crease en je oog zal echt poppen. 

Vincent Oquendo

Als make-up artist van vele celebs zoals Ashley Benson, Elsa Hosk, Emma Roberts en Karlie Kloss is Vincent Oquendo een ware guru in de beautywereld. Hij geeft als tip om wanneer je gaat werken met oogschaduw het ooglid te 'preppen' door deze in te kleuren met een nude lippotlood. Volgens Vincent zorgt dit voor een warm en glowing effect. 

 

Metallic goddess #elsahosk tonight so proud of you baby xoxo ??

Een bericht gedeeld door Vincent Oquendo (@makeupvincent) op

Vanessa Scali

Vanessa Scali is de getalenteerde make-up artist van vele artiesten, waaronder Emilia Clarke. Haar favoriete beautytip is om de bovenste waterlijn van je ogen een zwart lijntje te geven. Ze gebruikt hiervoor vaak een zwarte gelliner omdat deze snel drogen en goed blijven zitten. 

Daniel Martin

De make-up artist van Dior geeft als tip dat je transparante lipgloss heel goed kunt gebruiken als wenkbrauwgel. Het plakkerige van de gloss werkt als een perfecte 'lijm' die de wenkbrauwhaartjes goed op zijn plek houdt. 

Sir John

Sir John is de make-up artist van o.a Beyoncé, Joan Smalls en Chrissy Teigen. Zijn geheim is om een make-upproduct voor meerdere doeleinden te gebruiken. Zo gebruikt hij een roze lipgloss vaak ook als blush. Voor het mooiste effect breng je wat lipgloss op je wangen aan en dep je deze voorzichtig in je wangen. 

Wat is jouw favoriete beautytip? 

Deel dit artikel
Back to top