Fashion

6x zo ziet jouw outfit er stukken duurder uit

6x zo ziet jouw outfit er stukken duurder uit

Dat je bakken met geld moet hebben om mooi gekleed voor de dag te komen is een fabeltje. Sterker nog; je vindt hieronder zes tips waardoor jouw outfit stukken duurder oogt dan dat ie is. Lees je mee?


1. Kleed je in één kleur(toon)

Door kledingstukken in dezelfde kleur te dragen oog je über chic. Zorg er wel voor dat in geval je zwart draagt je kleren niet vaal zijn en dat witte ensembles kraakhelder zijn.


2. Strijk je kleren

Kreukels in je kleding ogen slordig en absoluut niet chic. Strijken dus!


3. Maak je handtas regelmatig schoon

Heb je een handtas met metalen en chromen details? Zorg ervoor dat deze blijft glanzen door ze te poetsen met Glassex. Met een ongeparfumeerde bodylotion kun je makkelijk vuil van leren tassen verwijderen. Zo oogt je tas altijd zo goed als nieuw.
 

4. Investeer in een tijdloze jas

De trenchcoat, een klassieke camel coat of een leren biker jack; jassen die altijd on-trend blijven en waarmee je jouw outfit meteen een upgrade geeft. Dat is de investering wel waard toch?

 

 

5. Doe een riem om

Francaises staan bekend om hun chique (lees: dure) en toch nonchalante look. Voor een Parisian je ne sais quoi outfit doe je een riem om en een spierwitte blouse in je broek die je er lichtjes ‘uit blouset’. Ét voilà!

 

 

6. Gouden accessoires

There is something about gold. Draag veel gouden accessoires en het lijkt alsof je flink wat geld hebt besteed aan jouw outfit.

 

Heb jij nog goede tips om je outfit een duurdere look te geven?

 

Beeld: Instagram @chiaraferragni

Deel dit artikel
Back to top