Beauty

6 tips om jouw ogen groter te laten lijken

6 tips om jouw ogen groter te laten lijken

Grote sprekende ogen, wie wilt dat nu niet? Maar niet iedereen is hiermee gezegend, maar gelukkig zijn er genoeg trucjes om big eyes te faken. Daarom hebben wij voor jouw de handigste tips op een rijtje gezet, zodat jouw ogen er nog meer uitspringen!

Concealer

Zorg ervoor dat je met een dekkende concealer de huid rond om je oog egaal maakt. Dit zorgt er namelijk voor dat de focus op je oog wordt gelegd in plaats van op de lijntjes of donkere kringen eromheen. Zo zullen je ogen meer spreken!

Wimpers

Je wimpers hebben een groot effect op je ogen. Wanneer jouw wimpers recht vooruit staan, kunnen jouw ogen kleiner lijken. Krul daarom je wimpers naar boven met een wimperkruller. Dit zorgt ervoor dat je wimpers omhoog gaan staan en je een open oog creëert. 

Eyeliner

Met eyeliner kun je ervoor zorgen dat je oog een andere vorm krijgt. Zo kun naar beneden staande ogen een lift geven en bolle ogen zwoeler maken, maar ook kleine ogen groter laten lijken. Bekijk hier welke eyeliner bij jouw oogvorm past.

Oogpotlood

Trek een lijntje met een nude oogpotlood langs je waterlijn. Door deze lichte kleur lijkt het alsof je waterlijn nog bij je oog hoort. Veel mensen gebruiken hiervoor een wit oogpotlood. Doe dit niet. De witte kleur kan vaak gaan tegen werken, omdat die niet op het oogwit lijkt.

Wenkbrauwen

Je wenkbrauwen zorgen voor een groot deel voor de uitdrukking van je gezicht. Epileer daarom je wenkbrauwen altijd in een goede vorm. Je kan hier meer over lezen in een vorig artikel van ons. Als je ervoor zorgt dat de ruimte tussen je wenkbrauw en je oog egaal is lijkt je oog weer een stuk groter.

Highlighter

Breng highlighter aan in de binnenkant van je oog en aan de onderkant van je wenkbrauw. Dit zorgt voor een vergrotend effect en het ziet er stralend uit.


Beeld:Instagram: @lorealmakeup 

 

Deel dit artikel
Back to top