Lifestyle

5x make-up looks die mannen niet mooi vinden

5x make-up looks die mannen niet mooi vinden

Zit je helemaal vers in de make-up, je favoriete lipstick op, zegt je liefje: “Wat heb jij nou op je gezicht gesmeerd? Ik vond het net eigenlijk mooier.” Bummer, al je werk voor niets geweest. Niet dat je je speciaal opmaakt voor hem, toch? Oké, misschien stiekem een beetje. In dat geval dan kun je het volgende voortaan liever niet doen, want - dit geldt ook voor degenen zonder vriend die ooit nog een date willen scoren - hij vindt het volgens eigen zeggen not so pretty.

1. Valse wimpers

Verleidelijk knipperen met de oogleden omdat je je über sexy voelt met je lange wimpers uit een pakje… Denk maar niet dat hij het niet doorheeft, alles wat nep is, ziet hij het liefst zo snel mogelijk verdwijnen. 

2. Aparte lipstickkleuren

Groen, donkerpaars; we hebben behoorlijk wat ongebruikelijk lipstickkleuren voorbij zien komen het afgelopen seizoen. En niet alleen dat, ook de meest bizarre kunstwerkjes op de mond. Wij konden dit als beautyjunkies wel waarderen, hij niet. Rode lippen vindt hij daarentegen wel super aantrekkelijk. Nieuwsgierig waarom? Je leest het hier.

3. Sticky lipgloss

Ook over de structuur hebben de heren wat te klagen. Ze kunnen een kleurtje op de lippen wel waarderen, maar bij voorkeur geen sticky lipgloss. Dit omdat ze - en dat is wel schattig - ze ons dolgraag de hele dag zoenen, maar niet zitten te wachten op plakkerige lippen. Oké, dat begrijpen we wel. 

4. Volle wenkbrauwen

Wij vinden ze supermooi, volle wenkbrauwen à la Cara Delevingne, vriendlief vindt het maar niets als ze te dik zijn aangezet. Als je van nature een volle bos boven de ogen hebt, dan is het een ander verhaal. Dat kan hij wel waarderen. 

5. Hair extensions

Lange haren die bijna tot de billen reiken; mannen vinden het prachtig. Uiteraard als het je eigen haar betreft, en geen hair extensions. Ze vinden het een complete afknapper als ze met de handen door onze haren heen gaan en baantjes van een weave aantreffen.

Eén ding moge dus duidelijk zijn, onze mannen zien ons liever au naturel. Mocht je je er wat van aantrekken; je leest hier hoe je van een natural day look in een natural date look transformeert.

Kan het jou wat schelen? Of heb je lak aan zijn ‘make-up mening’?

Deel dit artikel
Back to top