Beauty

5 trucs die je party sins verbergen

5 trucs die je party sins verbergen

De feestdagen en vakantie vragen om veel etentjes, borrels en feestjes. Dat kan leiden tot de welbekende 'day after'. Die dag dat je je net even wat minder opegwekt voelt dan de dag daarvoor - en je ook net iets minder fris en fruitig oogt.  Maar geen paniek: We've got your back! Met deze make-up tips komt niemand erachter dat je gisteren eigenlijk een veel te gezellige avond hebt gehad.

 

Gebruik een hydraterende primer 

De volgende dag heb je vaak last van een uitgedroogde huid, gebruik daarom een hydraterende primer. Deze primer zal vocht vast houden, terwijl het je huid egaal maakt en opheldert. Hierdoor blijft je make-up ook de rest van de dag zitten. Win-win! 

 

Gebruik alleen foundation waar je het echt nodig hebt

Het is belangrijk dat je je gezicht goed laat ademen, gebruik daarom alleen foundation waar je het écht nodig hebt. Concentreer je vooral op het midden van je gezicht, want daar heb je de meeste verkleuring. Voor een natuurlijke look is dit dé foundation die je moet proberen en lees hier de 4 grootste foundation no-no's!

 

Verberg je donkere kringen

Dit is een grote verrader! Wallen en donkere kringen onder je ogen zien er namelijk niet fris uit. Gebruik daarom een creamy concealer onder je ogen.  

 

Blush!

Niks maakt een gezicht meer wakker dan een gezonde blos op de wangen. Superhandig als je opstaat met een vale tint, om dit te verbloemen kun je het beste een pinky-peach blush aanbrengen.

 

Highlight!

Om je gezicht nog meer te laten stralen. Breng highlighter aan op je jukbeenderen, onder de wenkbrauwen en op de brug van je neus voor een extra wakker effect. Lees hier waarom een liquid highlighter onmisbaar is!

 

Heb jij nog een trucje waarmee je zorgt dat jij er fris uitziet, ook wanneer je je niet zo fris voelt? Deel het in een comment hieronder met ons!

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top