Beauty

5 perfecte cadeautips voor mannen

5 perfecte cadeautips voor mannen

Wat is het toch altijd enorm lastig om een cadeau te bedenken voor een man. Het is ieder jaar hét dilemma waar we rond de feestdagen tegenaan lopen. Wat geef je aan je vriend, vader of broer met Kerst? Eerder gaven we al een mannen cadeautip voor de feestdagen, nu hebben we er nog 5 voor je!


Geen sokken, gereedschap of andere functionele cadeaus dit jaar. Deze cadeautips hebben alles te maken met verzorging, waardoor wij er indirect ook van profiteren. Die hydraterende gezichtscrème, verzorgende anti-rimpelcrème en styling paste zorgen er namelijk voor dat onze mannen er piekpijn uitzien, maar ook goed aanvoelen. Denk aan al die zoenen die we gaan uitdelen met Kerst en Nieuwjaar. Succes!

Kick-Start Wake-Up

Wanneer het écht een wilde Kerst wordt en jouw broer, zwager of vriend wel wat energie kan gebruiken, is dit een perfect cadeau. De Kick-Start Wake-Up gel van L'Oréal Men Expert (€20,99) is er voor mannen tussen de 20-35 die een intensief leven leiden, waardoor de huid vermoeid oogt. Een heerlijk luxe gel die hydrateert én herstelt, voor een gezonde en frisse mannenhuid. 

Cadeautips voor hem!
 

Hydra Energetic 2in1 (Sensitive)

Voor de man die eigenlijk niet wil smeren, is dit een aftershave en gezichtsverzorging in één: de Hydra Energetic 2in1(€8,49) van Men Expert. Simpel en effectief. In de winterse maanden kan de huid trekkerig aanvoelen door de kou en zon, maar ook door het scheren. Een handig product voor iedere man. Er is ook een variant voor de gevoelige huid!

Cadeautips voor hem!

Vita Lift 5

Dit cadeau is er een voor de (schoon)vader of misschien zelfs voor opa. De Vita Lift 5 (€18,29) is een anti-rimpelcrème speciaal voor de oudere man. De hydraterende dagcrème bestrijdt de 5 tekenen van veroudering: het vermindert rimpels, verstevigt de huid, verheldert grauwe plekken, hydrateert de huid en maakt de huid gladder. Voor dagelijks gebruik!

Cadeautips voor hem!
 

Styling paste

De Styling paste van StudioLine kan gelijk gebruikt worden tijdens de feestdagen. De Styling paste (€4,79) zorgt ervoor dat het haar razendsnel in model zit en ook in model blijft. Voor de perfecte slick party look met een natuurlijke glans!

Cadeautips voor hem!
 

Hydra Energetic

We sluiten af met de Hydra Energetic 24H. De verzorgende dagcrème zorgt ervoor dat de huid er fris uit blijft zien, ondanks de vermoeiende en drukke periode met veel feestjes. Met dit cadeau zit je dus áltijd goed, voor iedere man!

Cadeautips voor hem!
 


Welke cadeau(s) ga jij kopen voor de mannen in jouw leven?

 

 

Deel dit artikel
Back to top