Gezichtsverzorging

5 natuurlijke producten die jouw huid verbeteren

5 natuurlijke producten die jouw huid verbeteren

Eigenlijk houdt iedere vrouw zich wel bezig met skincare. We willen natuurijk het beste uit onze huid halen. En hoe fijn is het als het op een natuurlijke manier kan! Wij geven jou tips om jouw huid te verbeteren op natuurlijke wijze. Hello natural products!

Klei

Heb jij een vette huid? Breng dan een paar keer per week een kleimasker aan. Dit zorgt voor een betere regeling van je olieproductie. Je kunt het masker het best alleen aanbrengen op de plekken waar je huid vet is, maar het kan ook over je gehele gezicht. Bij een kleimasker is het belangrijk dat je het afspoelt wanneer het nog niet helemaal is opgedroogd, anders raakt jouw huid gedehydrateerd. Dat willen we niet!

Houtskool

Dit natuurlijke product zorgt ervoor dat onzuiverheden, gifitige stoffen en oliën worden geabsorbeerd. Hiernaast zorgt houtskool ervoor dat je poriën en puistjes minder opvallen. Voor mensen met een gevoelige huid is dit ingrediënt ideaal, je krijgt namelijk geen irritatie aan de huid. Wel kan houtskool een uitdrogend effect geven, kijk hier mee uit als je een droge huid hebt!

Zeewier

Zeewier verricht wonderen voor je huid. Het bevat namelijk veel vitamines, mineralen en aminozuren. Dit zorgt ervoor dat je huid gezond wordt, irritaties worden afgeweerd en je een stralende huid krijgt.

Kokosolie

We love coco. Kokosolie is rijk aan antioxidanten, die de huid versterken en een jonge uitstraling geven. Ook helpt kokosolie tegen verschillende huidaandoeningen zoals eczeem. Je kunt kokosolie ook in je haar gebruiken, dit zorgt ervoor dat je haar wordt gevoed en een gezonde shine krijgt.

Zeezout

In zeezout zitten veel mineralen zoals magnesium, calcium en kalium. Deze mineralen zijn al te vinden in ons lichaam. En dit is ook de reden waarom zeezout onze huid goed kan beschermen, herstellen en in balans kan brengen. Voor gezichtsmaskers en scrubs kan je het best kiezen voor himalaya zout.

 

 

Beeld: IStock
Deel dit artikel
Back to top