Beauty

5 natuurlijke ingrediënten die jouw tanden witter maken

5 natuurlijke ingrediënten die jouw tanden witter maken

Stralend witte tanden, wie wilt dat nou niet? We weten allemaal dat je tanden er niet blij van worden wanneer je ze laat bleken. Hoe tof is het dan ook als dit ook op een minder agressieve manier kan. Met deze ingrediënten kun je op een natuurlijke manier jouw tanden witter maken. Het kost je alleen wel meer geduld en tijd!
 

Coconut oil, baby

Spoel je mond met wat kokosolie. Doet dit elke ochtend voordat je gaat eten. Je tanden voelen net zo schoon als wanneer je van de tandarts af komt en na ongeveer 3 dagen zie je dat je tanden witter worden.

We love baking

In Nederland word dit ingrediënt niet veel gebruikt, maar het bestaat zeker wel en helpt je ook nog eens aan wittere tanden. Doe baking soda in een bakje, voeg daar wat citeroensap bij. Breng het daarna met een tandenborstel op je tanden aan en laat het eventjes intrekken. Spoel na het intrekken goed je mond. 

Pinch of salt

Zout zorgt ervoor dat tandplak verwijderd wordt en helpt je mond ontsmetten. Je kunt er voor kiezen om wat zout toe te voegen bij het baking soda mixje.

Drink milk

Jouw tandglazuur zorgt ervoor dat jouw tanden mooi wit en sterk blijven. Zuivel producten bevatten calcium en fosfor, deze stoffen houden jouw tandglazuur goed. Blijf dus melk drinken dan blijven jouw tandjes mooi wit.

Kurkuma it is

Het is misschien tegenstrijdig om geel poeder op je tanden te smeren als je het witter wil hebben ,maar geloof ons it will work. Plaats het poeder op je tandenborstel en poetsen maar.

Probeer je graag natuurlijke producten uit ? Lees dan hier over natuurlijke producten die jouw huid kunnen verbeteren.
 

Beeld: IStock, Instagram: @lorealmakeup
 

Deel dit artikel
Back to top