Fashion

5 Micro trends op Coachella 2015

5 Micro trends op Coachella 2015

Afgelopen weekend stond in het teken van het Coachella festival. Celebs, modellen en bloggers trokken naar Indio in Californië om te feesten in de mooiste outfits. We spotten een aantal micro trends die we graag met jullie delen! Summer inspiration! 

Dankzij Instagram voelt het een beetje alsof er zelf bij waren en kunnen we uitgebreid meegenieten. We konden onze ogen niet afhouden van de lekkere lookjes van de knappe it-girls en prachtige celebs. We zagen een hoop (tijdloze) festival trends langskomen zoals fringe, hoedjes en (denim)shorts, maar wij focussen ons hieronder even op de micro trends die dit weekend de kop opstaken (en die we gaan kopiëren).  

Suède ft. Camel

Suède in de kleur camel is een love affaire die veel festivalbezoekers omarmen. Of het nu gaat om een bikerjacket, een fringje giletje of een tas... alles in camel suède worden we blij van.

Micro trends op Coachella 2015

Fergie
Alessandra Ambrosio x2
Gigi Hadid

Wrist Game

Sieraden, bandjes, flash tattoos... alles mag om de pols gebonden worden. Als het er maar zoveel mogelijk zijn en het resultaat een gezellige boel wordt. Gevlochten, met kraaltjes of schelpjes, leer... laat je fantasie de vrije loop. 

Micro trends op Coachella 2015
Song of Style
Chiara Ferragni
Kendall Jenner & Hailey Baldwin
Alessandra Ambrosio & friends

Lace up

De witte boho jurkjes of blousejes met kant worden op festivals al heel lang omarmd, maar nu zien we ook zwart gehaakte jurkjes, 

Micro trends op Coachella 2015

Rosie Huntington-Witheley
Gizele Oliveira
Bella Hadid
Sonya Esman

Bandana Cool

Ineens duikt de bandana overal op. Maar niet alleen meer om het hoofd, het doekje wordt stylish om de nek, pols of tas geknoopt. Hot!

Micro trends op Coachella 2015

Bella Hadid
Sonya Esman & Aimee Song
Jourdan Dunn
Jasmin Tookes / Jourdan Dunn / Gigi Hadid / Shanina Shayk

Bindi Beauties 

Chiara, Gigi en velen anderen versierden hun hoofd met een rijtje bindi stipjes boven de wenkbrauwen. 

Micro trends op Coachella 2015
Chiara Ferragni
Gigi Hadid


 

Bron: Instagram

Deel dit artikel
Back to top