Beauty

5 Life changing beauty hacks

5 Life changing beauty hacks

Beauty hacks, ze zijn voor altijd welkom in ons leven. Hoe sneller en gemakkelijker het wordt om er goed uit te zien, hoe meer tijd je overhoudt voor andere zaken! En laten we eerlijk wezen: in een tijdperk van overvloed is tijd ons meest waardevolle bezit. Hierbij vijf hacks om mee te nemen in je make-up routine!

Hack 1:

Een zwarte eyeliner is niet voor iedereen weggelegd. Probeer eens een grijze of bruine eyeliner, misschien complimenteert het jouw ogen en krijg je een veel minder harde uitstraling. Ik gebruik een oogpotlood onder mijn ogen tot ongeveer de helft van mijn wimperrand in een taupekleur, dit geeft mijn groene ogen net iets meer definitie. Heb je (grijs)blauwe ogen? Probeer dan een brons- of koperkleurig potlood en voor bruine ogen een potlood in donkerblauw.

Hack 2: 

Dit is vooral een tip voor dames met een donkerdere haarkleur. Om je haar voller te laten lijken kun je oogschaduw (in dezelfde kleur als je haar) gebruiken op je haarlijn of op je scheiding. 

Hack 3:

Gebruik highlighter op je ogen om je oogschaduw look te upgraden! Meng bijvoorbeeld je liquid highlighter met je oogschaduw, vind je dit te heftig? Dan kun je ook highlighter in je ooghoeken aanbrengen voor een subtieler effect. 

Hack 4:

Gebruik bij een natuurlijke look een beetje roze vaseline op je oogleden. Dat glimmertje zorgt voor net wat meer frisheid. Probeer het maar eens! 

Hack 5:

Meng je je dagcrème of serum met je foundation voor een veel natuurlijkere look. Het zit niet alleen lekkerder, het oogt beter en het doet meer voor je huid dan wanneer je voor een full coverage gaat met alleen foundation. Zo kun je trouwens ook je highlighter of primer mengen met je foundation.


5 Life changing beauty hacks
 

Bekijk hier nog meer 5 hacks die je nog niet kende of deze 5 beauty hacks voor wanneer je in tijdnood bent. Of wat dacht je van deze 4 hacks die je succesvoller zouden maken of deze 6 hacks waardoor je geld bespaart?! 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top