Fashion

5 items die je nodig hebt in je lente garderobe

5 items die je nodig hebt in je lente garderobe

Het is eindelijk een beetje warmer geworden, het lentegevoel heerst en daar willen we onze kleding op afstemmen! Dus delen we de vijf lenteklassiekers die je voor altijd in je kast nodig hebt, omdat ze iedere lente weer van pas komen. Hoewel lila de kleur is van dit seizoen, kun je de onderstaande items nog veel langer dragen. Het beste nieuws: je kunt deze items allemaal met elkaar combineren.  

Denim jack

Dit is toch wel het perfecte jasje voor als het zonnetje schijnt. Je spijkerjas mag lekker oversized zijn en heb je een bijpassende jeans dan mag je het volgens de trends ook absoluut samen dragen. Denim on denim, is the way to go!

 

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyperridon) op

 

Gingham print

De watvoor print? De gingham print is dat geblokte ruitmotief. Deze print doet je misschien ook wel denken aan een picknick kleed van vroeger, maar is in de lente weer super populair en het maakt elke outfit leuker. Je kunt het motief als een geheel pak dragen, maar je kunt er ook los een broek of top van dragen. 

 

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyperridon) op

 

De bloemenjurk

Er is waarschijnlijk een reden waarom je de bloemenprint jurk ieder jaar weer ziet en het nooit uit raakt. En dat is eigenlijk ook de beste reden om te investeren in een bloemetjesjurk, je zult er lang plezier van hebben! Combineer het bijvoorbeeld met een paar zwarte boots of sneakers eronder en you're good to go! 

Rieten tasjes

Een gezellig mandje geeft je outfit niet alleen een super stylisch tintje, maar je doet ook goed voor de planeet door niet steeds een plastic tas aan te schaffen bij het boodschappen doen. Daarnaast gaat hij niet alleen goed mee naar de lokale supermarkt, maar ook naar je werk, naar de stad, het park en het strand. Het is de musthave tas van dit seizoen! 

 

?Witte sneakers

Witte sneakers zijn altijd een goed idee! Laat staan in de lente, aangezien je ze met álles kunt combineren. Ga je voor basic dan zijn witte All Stars een prima idee, maar dit jaar mag je ook voor grove, 'lelijke' dad sneakers gaan die momenteel mega on-trend zijn. Zowel onder een jeans, of met blote benen onder een jurkje of een rokje. Een musthave voor je garderobe, check!

 

Heb jij al deze items al in je garderobe? Laat het ons weten! 

Deel dit artikel
Back to top